Acasa > Stiri > Program Expo Casa Auto 2013

Program Expo Casa Auto 2013

 

Expo Casa Auto 2013 sau expoziția modelelor premiate

 

Cea de-a X-a ediție a Expo Casa Auto se desfășoară între 26 și 31 martie, la Era Park Iași și aduce la un loc zeci de modele premiate.

Expo Casa Auto este cel mai consecvent eveniment auto din România și oferă an de an posibilitatea celor care doresc o mașină să aleagă dintre zeci de modele, din toate clasele, în funcție de bugetul fiecăruia, cu promoții și modalități de finanțare excelente.

Anul acesta predomină modelele premiate la concursuri, târguri și expoziții auto internaționale, la care au câștigat premii cum ar fi “Cea mai bună mașină a anului”, “Cea mai bună mașină din clasa executive”, “Cea mai bună mașină de lux”, “Cea mai bună mașină sport a anului”, "Premiul Euro NCAP pentru tehnologia avansată de siguranță și multe altele.

Un alt element de senzație și noutate la Expo Casa Auto 2013 este prezența în premieră a motocicletelor de prestigiu.

De asemenea, expoziția continuă tradiția de a aduce la Iași vedete din lumea showbiz-ului românesc. La eveniment participă ambasadoarele Land Rover, Iulia Vîntur, miercuri, 27 martie, între 16.00 și 18.00, și Roxana Ciuhulescu, vineri, 29 martie, între 17.00 si 19.00.

Reprezentanta Hyundai în România, Dana Savuică, își va întâlni fanii joi, 28 martie, între orele 11.00 și 13.00, urmând să-și prezinte noua colecție vestimentară în intervalul 17.00 - 19.00 din aceeași zi. Jojo, imaginea Opel Adam, vizitează expoziția sâmbată, 30 martie, între 14.00 și 18.00, în timp ce Nicoleta Luciu, ambasadoarea Mitsubishi, ia parte la eveniment timp de doua zile, sâmbătă și duminică, pe 30 și 31 martie, în intervalul 11.00 - 13.00.

Vizitatorii primei zile de Expo Casa Auto vor vedea și o prezentare inedită a unei colecții vestimentare sofisticate, semnată Chotronette. Fashion brand din Iași, Chotronette este specializat în rochii extravagante pentru femei cu personalitate, fiind alegerea perfectă pentru a străluci la o petrecere. Tendința Chotronette pentru pictoriale neobișnuite a fost remarcată și de Vogue UK și Italia.

În plus, toți posesorii auto care vor vizita expoziția vor fi răsplătiți cu cadouri pregatite special pentru aceasta ediție aniversară.

Expoziția este deschisă zilnic între 10.00 și 21.00, iar intrarea este liberă.

Cei care doresc să afle mai multe detalii despre modelele expuse, desfășurarea evenimentului și multe alte informații, pot accesa contul de Facebook Expo Casa Auto.

 

Formular de înscriere test-drive

Prenume

Nume

Telefon

Email

Ce model/marcă deții acum?

Ce model/marcă vrei să testezi?

Alte detalii